t

loading...

22. 02. 2017.

KREMENADLE SA LUKOM - SATARI RECEPT ZA NAJSOČNIJE KREMENADLE!


Recept:
  • 6 svinskih kremenadli
  • So
  • Biber
  • Ulje
  • 5 glavica Crnog luka
  • 2-3 cena belog luka
  • Secer 2 kasike
  • Skuvana supa ili voda 500-600 ml
  • 200 gr mariniranih sampinjona
PRIPREMA:
Kremenadle zaciniti pa lagano istuci tuckom..ostaviti prekrivene u frizideru.
Na ulju proprziti crni luk I beli..izvaditi iz serpe pa u to ulje dodati secera pa prziti kremenadle I sa jedne I sa druge strane...dodajemo marinirane sampinjone I przeni luk I jos koji minut proprzimo I promesamo sve..pa na kraju zalijemo supom I kuvamo jos 25-30 minuta.
Posluzimo uz peceni krompir ..I neka salatica ..Uzivajte spremajuci.

Nema komentara:

Objavi komentar