t
loading...
18. 04. 2018.
ŠNICLE U JOGURTU
Najcesce koristim piletinu, curetinu ne mogu uvek naci, tako da je posebno uzivanje kad je imamo na stolu 🙂 Ovo je jedan takav rucak 🙂
Sastojci
500 g cureceg belog mesa
4 dl jogurta
100 g trapista
100 g hlebnih mrvica
2 kasike persuna
po ukusu biber, so
malo ulja
Priprema
Trapist izrendati na krupno, persun sitno iseckati a meso iseci na snicle.
U odgovarajucoj posudi izmesati trapist, persun i hlebne mrvice.
Snicle pobiberiti i posoliti po ukusu, umakati u jogurt i valjati ih u smesu sa trapistom.
Vatrostalnu posudu podmazati uljem, sloziti pripremljene snicle, preostali jogurt i smesu za paniranje preliti preko njih i pokriti alu folijom.
Peci u zagrejanoj rerni na 200 stepeni oko 20 minuta.
Skinuti alu foliju i ostaviti snicle da se zapeku do rumene boje.
Posluživanje
Posluziti uz prilog i salatu po zelji 🙂
Izvor: .malikuhar.com
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
Nema komentara:
Objavi komentar