t

loading...

24. 03. 2018.

Košta svega 150 dinara, a ČINI ČUDA: Ako ovo pijete svakog dana, grudi će vam PORASTI ZA DVA BROJA

Mnoge dame koje sanjaju bujnije grudi ne moraju više da razmišljaju o komplikovanim estetskim zahvatima jer se rešenje krije u prirodi. Barem tako kaže narodna medicina, i to za jednu biljku za koju su znali još stari Egipćani.

Piskavica, poznata i kao kozji rog i božja trava, u narodu je poznata kao lekovito sredstvo za respiratorne tegobe, ali i mušku neplodnost. Ova biljka, čije seme možete naći u većini prodavnica zdrave hrane, bogato je proteinima, vitaminima i fitonutrijentima, a od minerala sadrži bakar, gvožđe i mangan.

U zapadnoj medicini čaj od ove biljke koristi se za izbacivanje viška sluzi iz sinusa, grla i gornjeg respiratornog trakta, a delotvoran je i protiv alergija.

Rešenje za bujne grudi krije se u prirodi

 *FOTO: PROFIMEDIA

Međutim, piskavica je najpoznatija jer se veruje da utiče na rast grudi budući da sadrži fitoestrogen koji utiče na rast dojki.

Masaža

Semenke piskavice potopite u vodu, a sutradan tom vodom s hranljivim sastojcima masirajte grudi.

Čaj

Dve kašike semenki stavite u 200 ml hladne vode. Skuvajte, ostavite 20 minuta, pa procedite. U čaj dodajte meda, a možete i limun. Pijte polako, u malim gutljajima, najviše dvije šolje dnevno.

Izvor:  kutaknet.com

Nema komentara:

Objavi komentar