t

loading...

24. 03. 2018.

Ćerka me je štipnula za salo na OVOM DELU TELA: JEDNA NJENA REČENICA PREOKRENULA MI JE ŽIVOT

Pomirila se sa tim da će celog života imati višak kilograma, a onda je jedna ćerkina uvreda pokrenula inat u njoj. Danas je druga žena.

Džema Simons (36), frizerka iz Velike Britanije, uspela je da smrša neverovatnih 63 kilograma, i to sve zbog jednog komentara svoje ćerke.

Imala je 127 kilograma i pomirila se sa time, a onda se desio preokret. Igrala se sa ćerkom Evom (4) kao i uvek, a onda ju je ćerka štipnula za salo koje ima na leđima i rekla joj "mama, blago tebi - ti imaš grudi i napred i pozadi".

Kaže da se ne seća perioda života kada nije imala višak kilogramaKAŽE DA SE NE SEĆA PERIODA ŽIVOTA KADA NIJE IMALA VIŠAK KILOGRAMAFOTO: PROFIMEDIA

- Sedela sam ukočeno, a suze su mi se slivale niz lice - priča Džema, dodajući da to nije prvi put da joj ćerka uputi neki takav komentar koji je potrese, ali ovo je bila kap koja je prelila čašu.

 - Svaki put kada bi rekla neku primedbu na moju debljinu, ostala bih da sedim i da se pitam kako sam to dozvolila sebi. I sama sam kriva za to, oduvek sam jela previše slatkiša, i od tinekdžerskih godina ih jedem bez razmišljanja - kaže Džema i dodaje da je konačna odluka da smrša stigla taman na vreme, jer je bila trudna sa Florens, i nije želela da je i druga ćerka gleda kao debelu mamu.

Sada je prezadovoljna svojim telom

SADA JE PREZADOVOLJNA SVOJIM TELOM, FOTO: PROFIMEDIA

- Nikada više neću biti debela Džema, grudi na leđima su proterane a Eva ne može da veruje koliko je njena mama sada lepa - zaključuje na kraju ova frizerka.

Izvor:  .kutaknet.com

Nema komentara:

Objavi komentar