t

loading...

20. 08. 2018.

Mjesec dana prije moždanog udara, tijelo će vam poslati upozorenje: Niko ne obraća pažnju na to





















NAŠE TIJELO JE INAČE JAKO SPECIFIČNO I SLOŽENO, ONO JE U STANJU DA VAM UVIJEK JAVI AKO NEŠTO PO DOBROM NE IDE, A NPR.MJESEC DANA PRIJE ĆE VAM POSLATI JASNE SIMPTOME KOJI VAM UKAZUJU DA NEŠTO SA VAMA NIJE DOBRO, DA VAM MOŽDA I MOŽDANI UDAR PRIJETI.
Veoma je važno da prepoznate i simptome koje vam tijelo šalje, kako biste ovom problemu mogli ozbiljno prostiputu, potražiti ćete na kraju i ljekarsku pomoć od ljudi koji su strčni, kako biste negativna dejstva smanjili koja mogu da naštete vašem mozgu itekako ozbiljno.



Da li biste mogli prepoznati neke simptome na vrijeme, možete spriječiti i posljedice invaliditeta, a simptomi često variraju od osobe do osobe, isto tako, dalje zavisi od jačine udara, kao i raznih oštećenja.
Simptome koje ćete vi prepoznati i to mjesec dana prije nego dođe do udara su sljedeći:
– osjećati ćete nesvijest, početi će vam se štucati, lakomisleni ćete biti, slabi ćete biti, bolovi u cijelom tijelu će vam se javljati, a nekada i napad epilepsije možete dobiti, ili ćete teško disati, može vam se halucinacija javiti, ali i promjena vaše ličnosti.

Ukoliko primijetite kojim slučajem ovo, ljekaru se momentalno javiti, kako ne bi bilo daljnih problema. Na ove stvari moramo obratiti pažnju, nemojte se sa ovim stvarima igrati jer nikako nije bezazleno.
Nadamo se da ovo nećete shvatiti olako, vaš život neka bude najvažniji, riješiti svaki problem koji vas muči, nadamo se da ćete uspjeti da riješite ovo, hvala vam što nas pratite, ostanite i dalje uz nas dragi.


 Izvor: zabava-i-vijesti.com

Nema komentara:

Objavi komentar