t

loading...

17. 07. 2018.

Veliki broj Srpkinja su već mesecima OPSEDNUTE masažama OKLAGIJAMA protiv celulita. Isprobala sam ih i EVO ŠTA SE SVE DOGODILO MOM TELU!






















Masaže oklagijama ili takozvana maderoterapija protiv celulita i za preoblikovanje tela najednom su postale hit u Srbiji - pre samo tri godine u Beogradu ih nije radio nijedan zvaničan salon, dok je sada malo onih koji isti tretman nisu uvrstili u ponudu.

I zaista vlada prava pomama za ovim tretmanom - gotovo da nema nikog ko nije čuo za isti, a veliki broj žena je rešio i da ih isproba... E, pa ja sam jedna od tih. Išla sam u dva različita salona - jednom na 10 masaža, drugi put na 20 i ako vas zanima moje iskustvo - evo ga u sledećim redovima.






Imala sam puno celulita koji se stvorio bukvalno u roku od par meseci u velikim količinama i tragala sam za brzim i lakim rešenjima, iako sam sada svesna da ih nažalost nema. Ili ih bar nema za nas sa ograničenim budžetom. Elem, pre nekoliko godina sam ga iskorenila upornim i dugotrajnim ručnim anticelulit masažama, a išla sam na njih tačno 70! I to svaki dan. Rezultati su bili izvrsni, i sve dok sam išla na održavanje (što uključuje 10 mesečno) mogla sam da se pohvalim sjajnim nogama. Međutim, kada se moja maserka preselila u drugi grad - ostala sam uskraćena za svoju prečicu do dobrih nogu, a nijedna druga mi nije odgovarala - niti sam imala poverenja, niti su bile tooooliko jeftine kao pomenuta dama.

Ručne masaže imaju sličan efekat, bar tako kaže moje iskustvo

*Foto: Profimedia / Ručne masaže imaju sličan efekat, bar tako kaže moje iskustvo

Zato sam rešila da isprobam maderoterapiju prošle godine i to kod proverenih lica za koja sam mogla da garantujem da znaju posao. I posle 20 tretmana bila sam relativno zadovoljna, ali moja očekivanja ipak nisu bila realizovana.

U obimu butina sam izgubila 4 centimetara, kao i u obimu stomaka, ali to je zapravo bio najveći pomak, kao i nešto oblikovanije noge i izdignutija guza. Ali, celulit se nije pomerio sa mesta... Ne, ne lažem! A iz mog džepa je već nestalo 20.000 dinara (cena ovih tretmana se i inače kreće 1000 dinara po masaži u proseku).

 



Trebalo je da odradim još 10, jer je zapravo 30 masaža oklagijama i maksimalan broj tretmana koji se može izvesti, ali kako celulitu nisam nazirala kraj, a moj novčanik je zjapio prazan, od toga sam jednostavno odustala... Posle mesec dana svi izgubljeni centrimetri u obimu su mi se jednostavno vratili!

Još jedna zanimljiva stvar - nekoliko meseci kasnije krenula sam u teretanu, i za samo 2 meseca u istoj imala sam bolje rezultate nego za 20 tretmana masažama oklagijom, a to me je koštalo 4500 dinara.

Dakle, ako mene pitate - maderoterapija je skupa igračka, koja može da vam da izvesne rezultate, ali isti će biti kratkog daha, i gotovo sigurno ne onakvi kakve očekujete (ovo ne važe za supermršave cice koje imaju pola grama celulita - verujem da će njima pomoći).

Izvor:  .kutaknet.com

Nema komentara:

Objavi komentar