t

loading...

24. 07. 2018.

U šali sam pre 20 godina sadašnjem SUPRUGU izgovorila OVE SULUDE REČI: Danas sam U ŠOKU jer su se obistinile, nerealno je!Kimberli Din (51) i Ron Palmer (54) iz Minesote upoznali su se u srednjoj školi, kada su i otpočeli romansu koja je trajala godinu dana, no njihovi putevi su se razdvojili kada je Ron diplomirao davne 1981. godine.

Ipak, Kimberli i Ron su ostali prijatelji i rešili su da održavaju kontakt. Oboje su našli druge partnere, čak i stupili u brakove, a Kimberli je dobila i dvoje dece - ćerku Kajlu (30) i sina Konera (23).

Ipak, na koncu svega oboje su se razveli, nakon čega su se susreli 1998. godine da bi porazgovarali o svojim emotivnim krahovima. Na sastanku su se, tada 30-godišnjaci, Kimberli i Ron u šali dogovorili kako bi trebalo da se venčaju, ako oboje budu singl kada napune 50 godina.

Nakon ovog sastanka, oni su ponovo nastavili svoje živote na različitim stranama, premda su se često čuli telefonom, čak su se i žalili jedno drugom na ljude sa kojima izlaze...

"Zvao bi me kad je imao problema sa devojkama. Ja sam njega zvala da izvadi mrtvog hrčka mog sina iz kaveza", ispričala je Kimberli.

Ipak, 2016. godine rešili su da svojoj povezanosti konačno daju drugu šansu, i to na inicijativu gospođe Din.I tako je 31. decembra 2017, 36 godina nakon njihovog prvog raskida, a nešto više od godinu dana nakon njihovog ponovnog spajanja, Ron zaprosio Kimberli!

 "Gotovo je nerealno da smo posle svih ovih godina konačno zajedno - tako smo srećni. Mislim da pričam i u Ronovo ime, kada kažem da smo oduvek znali da postoji nešto između nas. Znali smo da treba da budemo zajedno od prvog dana kada smo se sreli", ispričala je 51-godišnja Amerikanka.Takođe, ona je istakla da često razmišljaju šta bi se desilo da su se venčali kada su bili mlađi.

"Nemamo odgovor na to, ali se oboje slažemo da sve sve desilo da bi došlo do tačke na kojoj smo sada, a to je da smo zajedno. Možda ćemo uvek biti pomalo frustrirani što se ranije nismo uzeli, ali ipak verujemo da je to način na koji je stvari trebalo da se dese", zaključila je Kimberli, sada Palmer.

Izvor:  .kutaknet.com

Nema komentara:

Objavi komentar