t

loading...

24. 07. 2018.

Se*s sa starijim ženama je počeo da ima sa 16 godina i otkriva najveću razliku u poređenju sa mlađim
Zabavljanje sa starijim ženama nekim muškarcima je užasno seksi.

Džejson Pirs, zlatar i pevač, ima 27 godina i otkriva da su starije dame uvek u centru njegove pažnje i da su one za njega pravi "sveti gral" i mnogo više su seksi.

Po njegovom mišljenju, momak koji bi izlazio sa starijim damama mora da bude poseban jer je teško držati tempo sa današnjim pumama, kako se popularno nazivaju žene koje izlaze sa mlađim muškarcima.Foto: Pixabay.com/Starije žene znaju šta hoće

On je otkrio da mu je mnogo bolje i lepše u vezama sa starijim ženama i da je počeo sa time kada je imao samo 16 godina i kada je zbog starije žene ostavio tadašnju devojku.

- Upoznajem pume u klubovima, na društvenim mrežama i aplikaciajma za upoznavanje. Starije dame najviše vole da koriste Facebook i Instagram jer su bolji od nekih stranica za online upoznavanja. Kada se budem ženio sigurno ću birati neku stariju ženu jer su zrelije i nisu opsednute Instagramom i injekcijama za usne, rekao je on.

 

 

Priznao je da ga je prva starija devojka naučila da su starije cure za njega, a dopalo mu se što su zrelije i iskusnije. Od tada do sada je bio u vezi sa 12 starijih žena, a svaki pokušaj izlaska sa vršnjakinjama loše se završio jer su prezahtevne i traže da se dosta trudi oko njih.

- Najstarija sa kojom sam bio imala je 26 godina više od mene. Ja sam tada imao 22 i ona je ušla u moju zlataru. Odmah je bilo jasno da je zainteresovana za mene i stalno je očijukala sa mnom. Bila je seksualni avanturista, razvedena, sa troje dece koja su u tom momentu završavala srednju školu. Htela je da se vrati zabavi i izlascima, dodao je.Njegovi roditelji se nadaju da će on da preraste ovu fazu i da na upoznavanje sa majkom ne dovodi devojke s kojima se ne viđa bar 6 meseci. Priznaje da je mamin sin kao i da se ona nada da će on oženiti neku ženu koja će moći da mu rodi decu. Istakao je da se polako društvo navikava na žene koje izlaze sa mlađim muškarcima, ali i da među njima ima onih koje jure mlađe muškarce kako bi se hvalile drugaricama.

Veze sa starijim ženama ocenio je kao kvalitetnije, dok je seks odličan jer se za razliku od mlađih cura trude oko njega i žele da on bude zadovoljan.

- Starije žene su poput Svetog grala: seksi, zabavne i otvorene za avanturu. Nisu uštogljene kao dvdesetogodišnjakinje, dodao je.

Izvor:  kutaknet.com


Nema komentara:

Objavi komentar