t
loading...
14. 07. 2018.
OVO JELO JE TAKO UKUSNO A TAKO LAKO SE SPREMA DA ĆETE SE PITATI GDJE VAM DO SADA RECEPT BIO
Sastojci
Sastojci
2 filea pileceg belog mesa
2oo gr kackavalja
300 gr suvog vrata
1 kom pavlaka
2 kom jaja
3 cena belog luka
5 kasika senfa
Priprema
Snicle izlupati i vrlo malo posoliti, poredjati u podmazan vatrostalni ili djuvec pleh.
Premazati senfom i dobro izgnjecenim belim lukom.
Preko senfa narendati kackavalj.
Poredjati suvi vrat, opet premazati senfom, sada poredjati kackavalj u listicima.
Izmutiti jaja i pavlaku i preliti preko kackavalja.
Bajadaru peci 30 min na 200°. Ostaviti da se ohladi i seci kao bajaderu.
Ako ne mozete cekati da se ohladi secite na kocke i sluzite uz salatu.
Izvor: novo-izdanje24.info
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
Nema komentara:
Objavi komentar