t

loading...

14. 07. 2018.

OVO JELO JE TAKO UKUSNO A TAKO LAKO SE SPREMA DA ĆETE SE PITATI GDJE VAM DO SADA RECEPT BIO




















Sastojci
Sastojci
2 filea pileceg belog mesa
2oo gr kackavalja
300 gr suvog vrata

1 kom pavlaka
2 kom jaja
3 cena belog luka
5 kasika senfa

Priprema
Snicle izlupati i vrlo malo posoliti, poredjati u podmazan vatrostalni ili djuvec pleh.
Premazati senfom i dobro izgnjecenim belim lukom.
Preko senfa narendati kackavalj.

Poredjati suvi vrat, opet premazati senfom, sada poredjati kackavalj u listicima.
Izmutiti jaja i pavlaku i preliti preko kackavalja.
Bajadaru peci 30 min na 200°. Ostaviti da se ohladi i seci kao bajaderu.
Ako ne mozete cekati da se ohladi secite na kocke i sluzite uz salatu.


Izvor:  novo-izdanje24.info

Nema komentara:

Objavi komentar