t

loading...

24. 07. 2018.

Bila sam mu ljubavnica, a onda ga NATERALA DA ME OŽENI: Mislila sam da sam uplovila u mirnu bračnu luku, a onda sam zatekla njegova kola na NAJGOREM MOGUĆEM MESTUDesilo joj se ono od čega strahuje svaki čovek - izdaja, i to dvostruka.

Mišel Brager (51) iz Brejntrija u Velikoj Britaniji mislila je da ima divnog muža i još divniju najbolju drugaricu. Mislila je i da može u potpunosti da im veruje. Punih 18 godina proletelo joj je u braku sa električarom Džonom i unapred se radovala činjenici da će sa njim dočekati starost.

Upoznala ga je kada joj je došao na posao da joj popravi računar. Odmah su sevnule varnice ali je Mišel na njegovoj ruci primetila burmu. Ipak, ušla je u preljubnički odnos sa njim i uskoro mu postavila ultimatum - razvod ili raskid.

- Iako sam bila ljubavnica, uveravao me je da sam ja ona prava, i da je nesrećan u braku. Nisam vodila ljubav sa njim sve dok nije ostavio ženu. To mi je delovalo kao ispravan potez - priča ona.Uskoro su dobili dvoje dece koji danas imaju 18 i 14 godina. A kao deo porodice bila je i Mišelina najbolja prijateljica koju ona predstavlja pod pseudonimom Dženifer (45).

- Gotovo svaki dan ona je provodila sa nama. Išla je sa nama i na izlete i u noćne izlaske - kaže Mišel.

I sve je teklo glatko do decembra 2015. godine. Jedne večeri, bez najave, Džon joj je rekao da je više ne voli i da želi da ode. Šokirana Mišel ostala je bez teksta.

 - Uspela sam da ga ubedim da makar taj Božić provede porodično sa nama, ali to mi je bio najgori period u životu. Praznike sam provela preklinjući ga da ostane. - kaže Mišel, dodajući da je sve ispričala i svojoj najboljoj drugarici.

- Dženifer mi je bila osoba od poverenja. Kada sam joj rekla šta se dešava, delovala je podkednako šokirano. Na kraju je Džon otišao, ali mi nije rekao gde ide - kaže Mišel. Dane je provodila plaćuići na Dženiferinom ramenu, a sada, kaže, kada vrati film, jasno joj je zašto joj je Dženifer uporno ponavljala da za njen brak nema nade.

Mišel pojma nije imala šta se dešava sa Džonom sve do Dana zaljubljenih 2016. godine.Otišla je, kaže, do Dženifer i tamo, ispred njene kuće, videla parkiran Džonov auto. Pozvonila je i vrata joj je otvorio Džon glavom i bradom.

Rekao joj je otvoreno da su on i Dženifer u vezi.

- Tek sada shvatam kako se osećala njegova bivša žena kada ju je ostavio zbog mene. A još gore, ovde je u pitanju prijateljica. Imala sam dve najbliže osobe u životu i izdale su me - kaže Mišel.

Ona zaključuje i da za njihov brak više nema nade i da joj je sad najbitnije da njihove ćerke prebole ovaj težak period.

Izvor.  kutaknet.com


Nema komentara:

Objavi komentar