t

loading...

21. 03. 2018.

OBJAVILA JE FOTOGRAFIJU SA MUŽEM: Svi su odmah primetili OVAJ detalj zbog kojeg je počeo HOROR!


Džena Kučer (29) iz Viskonsina je fotografkinja venčanja, koja se udala za muškarca svojih snova, a fotografije s njim redovno objavljuje na društvenim mrežama.

Ali, njeni pratitelji često je ispituju kako je moguće da je ''uhvatila tako zgodnog frajera'' s obzirom na to da ona ima višak kilograma.


 
 

Njen suprug Dru, naime, ima savršeno ''isklesano'' telo dok je Džena malo punija pa mnogi komentarišu kako ga ne zaslužuje.


Džena je sada odlučila stati na kraj svim zlim jezicima.

– I sama sam se pitala kako ja, devojka s oblinama, mogu imati njega, gospodina sa savršenim trbušnim mišićima? Zbog toga sam se osećala manje vrednom i kada bih se setila da nisam mršava, mislila sam da ga ne zaslužujem. Ali, ovaj muškarac prihvata svaku moju oblinu, svaku udubinu, kilogram i bubuljicu zadnjih 10 godina i stalno me podseća na to koliko sam predivna čak i kada ja to ne mislim (i kada se ne istuširam nekoliko dana) – napisala ona zaključila:


   

 

– Moje ruke su velike, bedra se ljube, a zadnjica mi je neravna, ali to znači da ima više mene da voli njega i izabrala sam muškarca koji se može nositi s time. Ja sam puno više od svoga tela, kao i on, kao i ti. Prava ljubav ne gleda veličinu.


Njenu objavu svi su podržali.

– Bože dragi, predivna si. Srećan je što te ima. On je u dobroj formi i to je dobro za njega, ali sigurna sam da zna što ima – samo je jedan od brojnih komentara.

Izvor:  .kutaknet.com

Nema komentara:

Objavi komentar