t

loading...

20. 11. 2017.

Kardiolozi priznali da ovaj lijek pomaže u liječenju: Zaštitite svoje srce i spriječite nastanak raka!Recept za lijek koji ćemo vam sada predstaviti je jako dobar i djelotvoran, a o tome svjedoče i izjave najboljih kardiologa širom svijeta. Zahvaljujući njemu veliki broj ljudi je uspio da se izliječi, ali i da spriječi razvoj oboljenja i drugih zdravstvenih tegoba.

domaći-recept-lijek-rak-bolest

On je našao svoju primjenu prilikom liječenja raznih bolesti, a naročito za liječenje srčanih oboljenja, jetre, krvnih sudova, pospješuje rad mozga, te može da se koristi za liječenje raznih vrsta raka.

Veoma se jednostavno priprema, a efekat koji izaziva je naprosto nevjerovatan!

Potrebni sastojci:

400 gr oraha
400 gr klica pšenice
1 kg meda
15 limuna
12 glavica bijelog luka
Priprema:

Najprije u staklenu teglu stavite 400 grama sirove pšenice i potopite vodom. Smjesu prekrijte gazom i ostavite da odstoji 12 sati, nakon čega je trebate procijediti, a proklijalu pšenicu dobro isprati. Sutradan bi se trebale pojaviti klice čija je veličina oko 1 milimetra.

Bijeli luk dobro očistite, pa u mašini za mljevenje mesa promješajte ga sa orasima i proklijalim klicama. Tome dodajte i 5 limuna, čiju ste koru predhodno dobro oprali sodom bikarbonom.

Izvor: lijekizprirode.com

Nema komentara:

Objavi komentar