t

loading...

22. 10. 2017.

BUDUĆNOST JE STIGLA! NAJZAD JE OSTVAREN SAN MNOGIM ŽENAMA - MAŠINA KOJA SUŠI, PEGLA I SLAŽE ČIST VEŠ!Mnogim ženama se želja ostvarila! Ova čudo-mašina će se 2018. godine naći u prodaji, piše uspesnazena.com.
Budućnost je stigla. Stigla je i donijela nam mnoštvo korisnih aparata, koji će nam olakšati dovoljno složen i brz život. Najzad je ostvaren san mnogim ženama! U San Francisku su izumili mašinu FoldiMate koja sama pegla i slaže čiste stvari! Zar to nije čudo?
Treba samo ubaciti u mašinu maksimalno 15 stvari i, već nakon jednog minuta ona će vam ih vratiti lijepo složene, a vi samo treba da ih stavite u ormar (ovo, naravno, može svako da uradi).
Ovaj izum je već naručilo nekoliko prvih kupaca. FoldiMate će im biti dostavljen tokom 2018. god. Cijena, naravno, nije mala – treba izdvojiti 700-800 dolara za jednu ovakvu stvarčicu. Ali ovo je odlična investicija, jer ćete uštedeti mnogo vremena i snage.
Kako radi FoldiMate?
Sve ovo postiže zahvaljujući transportnom pojasu i robotnim manipulatorima. Vašu odjeću će oblivati vrela para, a slagaće je posebne „robo-ruke“. Možete dodavati i specijane kapsule, koje će dati vašoj odjeći prijatan miris.
Ovaj video će vam razjasniti kako će raditi ovo čudo od tehnike:


Izvor: receptizabrzaijednostavnajelaaa.blogspot.ba

Nema komentara:

Objavi komentar