t

loading...

24. 07. 2018.

Ksenija se udala za 36 godina starijeg milijardera. Čekaju bebu, a njena fotografija u bikiniju izazvala je pravi RAT na društvenim mrežama


Plejboj model Ksenija Deli 2016. godine udala se za 36 godina starijeg egipatskog milijardera Osama Fathija Rabaha Al-Šarifa, a pre nekoliko dana par je obelodanio i da čekaju bebu.

Ksenija uživa u trudničkim danima, a nedavno je sa svojih 860 hiljada pratilaca podelila i fotografiju na kome ponosno pokazuje stomačić u plavom bikiniju.

Ona ih je upitala i šta misle - da li nosi devojčicu ili dečaka, na šta je dobila na stotine različitih odgovora. "Draga, rodi nam devojčicu koja je tako slatka kao ti", "Biće devojčica, i to prelepa, isto kao i ti", "Mama mi je jednom rekla da ako stomak raste ka dole onda je dečak. Ako ide ka gore - ona je devojčica", samo su neki od komentara.


Lepa Moldavka priznala je da ju je suprug osvojio dragocenim poklonima, dijamantima, velikim buketima cveća i izletima u privatnom avionu, a uglavnom je nailazila na gomilu uvreda i oštrih komentara na račun svog izbora. Ipak, ne haje preterano za iste, već se baškari u neviđenom luskuzu i raskoši.

 "Ko ste vi da sudite život koji živim. Nisam savršena i ne moram to i da budem. Pre nego što počnete da upirete u mene prstima, pobrinite se da su vam ruke čiste", citirala je ova 28-godišnja dama Boba Marlija prilikom obraćanja onima koji su osudili njen izbvor.


Podsetimo, Ksenija se bavila manekenstvom, a svetsku slavu donelo joj je pojavljivanje u spotu Džastina Bibera za pesmu "What Do You Mean".

Nakon istog spekulisalo se da su pevač i ona i u vezi, no nijedno od njih dvoje nije potvrdilo ove glasine. Bilo kako bilo - ona je pronašla svoju sreću na neki drugi način...
Izvor:  .kutaknet.com

Nema komentara:

Objavi komentar