t

loading...

26. 06. 2018.

PUCAĆETE OD ENERGIJE: TRI KAŠIKE OVOG LIJEKA LIJEČE ANEMIJU I ŠTITE OD VIRUSA! (RECEPT)
Smanjenje nivoa hemoglobina u krvi, nezavisno od broja crvenih krvnih zrnaca (eritrocita), smanjuje kapacitet krvi da prenosi kiseonik – i dovodi do anemije. U narodnoj medicini postoji više recepata za povećanje hemoglobina u krvi, piše “Narodna medicina“.
Ova vitaminska bomba i ljekoviti eliksir izuzetno je dobar i provjeren lijek za povećanje hemoglobina, podizanje nivoa krvnih zrnaca i poboljšanje opšte krvne slike.
Napravite ga odmah, osim što je super zdrav, vrlo je i ukusan!
Za pripremu ovog prirodnog lijeka – vitaminske bombe, vam je potrebno:20 ml meda
200 gr oraha
200 gr suhg grožđa
200 ml soka od mrkve
20 ml soka od cvekle
2 limunaPriprema:
Operite 2 limuna. Rasijecite ih na pola i izvadite sjemenke. Sameljite sa korom (ako su prskani – skinite koru) i stavite u neku staklenu teglu od litre.
U smjesu mljevenog limuna dodajte med, cijeđeni sok od cvekle i sok od cijeđene mrkve. Promiješajte. Kasnije u ovu smjesu dodajte sitno isjeckane ili mljevene orahe i suho grožđe. I ponovo sve promiješajte. Dobićete oko 1 kg ukusne i vrlo zdrave ljekovite smjese.Čuvajte je u staklenoj tegli u frižideru.
Primjena:
Uzimajte tri puta dnevno po 1 supenu kašiku, prije svakog obroka. Nema neželjenog dejstva, osim povećanja energije. Nakon sedmice ili dvije konzumiranja, provjerite krvnu sliku i prijatno se iznenadite.


Izvor: receptikolaci.com

Nema komentara:

Objavi komentar