t
loading...
07. 04. 2018.
HLEB SA JABUKAMA: Pravi se za 15 minuta, a pamti večno
Možete ga nazvati i pitom i kolačem i hlebom, ali ukus je svejedno veličanstven.
Najbolje bi bilo da ga napravite za doručak, a ovaj savršeni desert će vas ispuniti čistim zadovoljstvom.
Od sastojaka vam je potrebno:
– 1/3 šolje smeđeg šećera
– 2/3 šolje belog šećera
– 2 kašičice cimeta
– dve oljuštene i iseckane Greni Smit jabuke
– pola šolje putera
– dva jaja
– 1,5 kašičica vanilinog ekstrakta
– 1,5 šolja brašna
– 1,5 kašičica sode bikarbone
– pola šolje mleka
– pola šolje šećera u prahu
Da biste napravili smesu potrebno vam je oko 15 minuta, a potom je potrebno peći u zagrejanoj rerni sat vremena na temperaturi od 175 stepeni.
Izvor: kutaknet.com
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
Nema komentara:
Objavi komentar