t

loading...

22. 03. 2018.

ŽIVOT JE ČUDO Poslala je poruku na pogrešan broj i pronašla čoveka svog života (FOTO)

Par iz Londona otkriva kako je samo jedna pogrešna poruka na Whatsapp-u potpuno promenila njihove živote.

Nije prvi put da slučajnosti dovedu do velikih stvari. Nedavno je jedna devojka sasvim slučajno poslala poruku na pogrešan broj i promenila život bolesnog deteta. Sada, priča je nešto drugačija ali sa jednako srećnim krajem.

Lina Dalbek (37) iz južnog Londona je prošle godine na Whatsapp-u primila poruku od sa nepoznatog broja. Nju je poslao 44-godišnji Majkl Evangelu sasvim slučajno kao podsetnik sebi da ode u bioskop, jer je naslov poruke glasio "Girls Trip" kao istoimeni film.

Ubrzo je stigao odgovor i Majkl nije znao o čemu se radi, a tekst je glasio: "Ćao! Girls Trip? Ko je to? Pretpostavljam da ste hteli da pošaljete poruku nekoj drugoj Lini."

Posle nekoliko razmenjenih poruka kako bi skontali o čemu se radi, Lina i Majkl su počeli da se dopisuju i ubrzo su ugovorili dejt.Pričali smo o svemu i svačemu. Da nisam bila sama, verovatno ne bih nastavila dopisivanje", kaže Lina za Independent i dodaje da je kasnije proverila fotku na Whatsapp-u i videla zgodnog muškarca.

Погледај слику на Твитеру
Погледај слику на Твитеру

MTV English News

@MTVEnglishNews
#Couple Who Met Through Mistakenly Sent #WhatsApp Message Are Now #Married http://bit.ly/2G4laKC  #relationships #socialmedia
14:31 - 19. мар 2018.
1
Погледај друге твитове корисника MTV English News
Употреба информација и политика приватности у Твитер огласима
Njih dvoje su se našli samo četiri sata nakon mahinalne poruke, poljubili se isto veče i dogovorili da se vide sledećeg dana.

"Ubedili smo sebe da nas je sudbina spojila", priča supruga.

Sve se odigralo jako brzo i kada se najmanje nadala, samo dve nedelje pošto su se upoznali - Evangelu je izvadio prsten.

Itzvor

"Pričali smo o snovima i ja sam rekla kako sam oduvek želela da živim u Dubaiju. 'Hajde da uradimo to, hajde da živimo zajedno', rekao mi je."Lina mu je objasnila da je muslimanka i da je neophodno da budu u braku kako i mogli da žive zajedno. Majkl kao da je jedva dočekao da to kaže a par se 7. decembra pred 30 gostiju venčao.

Izvor:  kutaknet.com


 

Nema komentara:

Objavi komentar