t

loading...

24. 03. 2018.

Samo jedan gutljaj ovoga svako jutro čini čuda! Ten je svežiji, izgled podmlađen, jetra zdravija

Možemo zaključiti da čista jetra donosi zdravlje, vitalnost, energiju, lep izgled i dobro raspoloženje.

Jetra u našem organizmu ima ulogu fabrike krvi. Ona učestvuje u procesu obnavljanja krvi. Takođe, pomaže jačanju i stimulaciji probave u organizmu. Ona takođe čisti krv i eliminiše sve otrove i nečistoće iz nje.


Možemo zaključiti da čista jetra donosi zdravlje, vitalnost, energiju, lep izgled i dobro raspoloženje.

Najbolje sredstvo za prevenciju zdravlja jetre je njeno svakodnevno čišćenje – svako jutro na prazan želudac popijte kašićicu maslinovog ulja pomešanog sa kašičicom limunovog soka. Nakon toga, možete uživati u doručku.Ovaj “koktel” možete spremati ceo život, jer su oba sastojka obične životne namirnice.

Posle mesec dana osetićete promene. Vaš izgled će se poboljšati, nestaće tamni krugovi ispod očiju, ten će postati svež, a izgled pomlađen. Creva će raditi kao sat, zaboravićete na zatvor i probleme s probavom. Osećaćete se zdravo i puni energije.

Maslinovo ulje kao nijedan drugi proizvod pomaže otvaranju kanala jetre i žučne kese. Žuč je aktivan učesnik u procesu probave koji ubrzava rad vaših creva. Isti učinak na probavu imaju limun i brusnica. Čuvajte ga na sobnoj temperaturi. Možete i u frižideru, ali na niskim temperaturama ono postaje mutno. Ali to svakako  nema nikakav uticaj na njegove osobine.

Korisne osobine limuna su dobro poznate svima. Prvo, limun je izvanredan izvor vitamina C.Drugo, on efikasno čisti krvne sudove od naslaga holesterola i doprinosi čišćenju jetre.

Izvor:  kutaknet.com

Nema komentara:

Objavi komentar