t

loading...

22. 03. 2018.

Čuvena blogerka tvrdi da se zbog OVE domaće smese od 200 dinara MRŠAVI neshvatljivom brzinom, kao i da KOSA brže raste i koža je ZATEGNUTA


Ako želite da vaša koža bude bez akni, a kosu da oslobodite peruti i podstaknete njen rast, dovoljna vam je samo jedna domaća mešavina od svega 4 sastojka. Ova smesa je jeftina, laka za pripremu i navodno "ubija atri muve jednim udarcem".

Jedan recept za sjajnu kosu, blistavu kožu i gubitak kilograma? Izgleda da postoji! Blogerka Fara Dukai, jedna od najuticajnijih na svetu, koju trenutno prati preko 5 miliona ljudi, tvrdi da je ona preporodila svoju kosu i kožu zahvaljujući "magičnoj" smesi koju možete i same veoma lako da napravite.

Naime, lepa crnka otkrila je da je smesa čiji je glavni sastojak jabukovo sirće zaslužna za to što je njena koža čista i hidrirana, kosa sjajna i duga, kao i za to što je smršala brže nego što je očekivala.

Ovo je njen recept:

*1/2 čaše (zapremine od 250-300 ml) napunjene vodom

*1 kašika jabukovog sirćeta

*1/2 čaše sveže ceđenog soka od jabuke

*cimeta koliko želite


Upotreba:

Za kosu: Dobijenu smesu sipajte u flašicu sa raspršivačem, pa nakon što kosu operete na uobičajen način, isprskajte je ovom smesom i potom izmasirajte dobro kožu glave. Isperite samo vodom. Ovaj tretman ponavljajte maksimum jednom nedeljno.

Jabukovo sirće sadrži sirćetnu kiselinu koja čisti kožu glave od proizvoda koji svakodnevno nanosite, dok njegovo antimikrobno dejstvo ubija gljivice i bakterije koje izazivaju perut. Takođe - čini da vaša kosa bude sjajnija i daje joj na volumenu, dok jabukov sok i cimet podstiču rast kose.

Za kožu i gubitak kilograma: Trebalo bi da pijete ovu smesu jednom dnevno, ali obavezno koristite slamčicu, kako vaši zubi ne bi "stradali".

Ova smesa "ubija" akne, utiče na blistavu i zdravu kožu, podstiče imuni sistem, reguliše nivo glukoze u krvi, kontroliše povremene napade gladi i sagoreva masti.

Izvor:  kutaknet.com

Nema komentara:

Objavi komentar