t

loading...

04. 01. 2018.

Najzdraviji doručak












Najzdraviji doručak: očistite telo od toksina i izgubite 11 kilograma u mesecu

Prema mnogim nutricionistima, ovo je jedan od najkvalitetnijih i najzdravijih doručka ikada napravljenih, pa ako tražite idealan doručak, prestanite sa istraživanjem. Ovaj doručak sadrži vitamine i minerale koji imaju mogućnost da poboljšaju izgled vaše kose i kože, stabilizuju metabolizam i ojačaju vaš imuni sistem. Ovaj recept će vam pomoći da se oslobodite svih toksina i nečistoća iz organizma i potpuno očistite creva.

Ovaj recept eliminiše probleme vezane za lenjost creva i konstipacija, stabilizuje težinu i ubrzava sagorevanje masti i kalorija. Ako pijete ovaj napitak 30 dana, možete očekivati da izgubite između tri i jedanaest kilograma.



Vaša koža, nokti i kosa postaju privlačniji i podmlađeni, a vi ćete biti svedoci smanjenja vašeg stomaka!



Sastojci:

Dve kašike ovsene kaše
1 šolje (250 ml) organskog kefira (možete koristiti jogurt sa niskim sadržajem masti)
Jedna kašika kakao praha
Jedna kašika mlevenog lanenog semena
5-7 mesnatih šljiva

Uputstvo:

Pripremite doručak u večernjim časovima a jedite ga ujutro.

Stavite šljive u posudu i zalijete ih oko 100 ml proključale vode. Pokrijte posudu i ostavite šlive oko deset minuta. Uzmite još jednu posudu i stavite ovsenu kašu, kakao i laneno seme u njega. Posle toga, sipajte kefir i mešajte sastojke.

Pažljivo iseckati slatke šljive na male komade i dodajte ih u smešu. Dobro je koristiti blender za ovaj zadatak, jer ćete na taj način dobiti pire.

Mešajte sve sastojke i spremite ih u frižider.

Ujutro, uzmite posudu i jedite ukusan i zdrav doručak.
Prve pozitivne rezultate možete očekivati nakon samo jedne nedelje!

Nije neobično da doživite čudan osećaj u crevima posle prvog dana, ali ako jednom drugi dan pojedete ovaj doručak, osećaj treba da nestane.,

Izvor:  nazdravlje.net

Nema komentara:

Objavi komentar