t

loading...

01. 10. 2017.

IZLIJEČIT ĆE SVE PROBLEME SA JETROM: VOĆE koje će vašu JETRU učiniti 20 godina mlađom!
Jetra je organ koji se može samostalno regenirati, ali ako je njezino djelovanje nekako pogođeno, može ozlijediti cijelo tijelo.

jetra

Ako vam je liječnik dijagnosticirao bolest masne jetre, trebali biste je riješiti što prije moguće jer može biti izvor brojnih zdravstevnih problema.

Još jedna ozbiljna bolest jetre je bezalkoholni stetohepatitis. Ova bolest može dovesti do raka jetre i poznato je da je kobno, zbog čega biste trebali naučiti kako to riješiti. To je obično uzrokovano prekomjernom težinom, brzim gubitkom težine, nezdravom prehranom, kirurškim zahvatom ili crijevnim bolestima.

Srećom, postoje mnoga prirodna rješenja za većinu problema s jetrom.

Svakodnevno jedemo različite voćo bez poznavanja njihovih zdravstvenih prednosti. Na primjer, tamarind voće je izvrsno za uklanjanje masnoća u jetri i može liječiti gotovo sve probleme jetre. Plod će detoksirati vaše tijelo, poboljšati probavu, zaštititi jetru, smanjiti holesterol, izliječiti sve probleme sa žučom i poboljšati vaše cjelokupno zdravlje.

Evo kako ga koristiti za liječenje bolesti jetre i hepatitisa:

Stavite 2 šačice ljuštene tamarinde i stavite ih u blender s litrom vode, a zatim dobro izmiješajte, i pijte tekućinu tijekom dana. Dodajte malo meda ako vam se sviđa. Za pripremu tamarindnog čaja stavite 25 dobro opranih tamarindnih listova u posudu s 1 1. vode, zatim kuhati smjesu 15-20 minuta i ostaviti da se ohladi . Ako želite, dodajte malo meda i smeđeg šećera, iako preporučujemo da popijemo čaj bez zaslađivanja. Pijenje dva puta dnevno (ujutro i navečer) će izliječiti sve probleme s jetrom i poboljšati vaše zdravlje.

Tamarind (lat. Tamarindus indica) je stablo iz porodice mahunarki. Rod Tamarindus je monotipičan (ima samo jednu vrstu).
Izvorno potječe iz tropske Afrike, naročito Sudana, gdje raste samoniklo. Uzgaja se naširoko u tropskim područjima Afrike, Azije, sjeverne Australije, Meksika i manje u Južnoj Americi. Najviše se uzgaja i jede u Meksiku i Južnoj Aziji.

Izvor: lijekizprirode.com

Nema komentara:

Objavi komentar